Kräftor & presenter… Men vilka fina lampskärmar!

Nu har det mörknat och jag har ätit en god kvällsmat med min familj när det regnade som värst idag. Det blev alldeles svart ute och himlen öppnade sig och regent bara öste ner.

Idag har vi lyxat till det och hämtade god mat från Hot Asia group nere på stan, det är mat som vi alla älskar här hemma. Efteråt hade Thomas överraskat de små med lite fredagsmys så vi satte oss i soffan och jag läste en bok medans de smakade i sig alla gotterier.

Nu står Thomas och stryker sin skjorta som han ska ha på sig i morgon på festen som går av stapeln redan klockan halv åtta på morgonen. Så Thomas får gå upp tidigt för att ta bussen ner till stan och möta upp alla andra glada festprissar som ska delta.

Jag ska nog ta mig en tur till torpet för att lämna en omgång till med kräftor som granna kom med för en liten stund sen. Vill ju inte att de ska invadera hela balkongen så att vi inte kan gå därute. Får se lite hur vädret ter sig och hur pigg jag är i morgon.. Ja sen lite hur Liam mår fast idag har han inte haft feber och det är ju positivt.

Är lite avis på min mamma som snart ska åka till Mallorca med Anita, fast det är de väl värda de hårt arbetande kvinnorna. Men det hade varit riktigt nice att återse solen en sista gång in för vintern.

Idag har jag varit på A6 och fixat Alice present och jag är väldigt nöjd med vad jag hittade efter mycket tittande och velande. Hoppas att den lilla tonåringen kommer bli lika glad även om det inte är smink, kläder eller pengar till det. När jag var där uppe på A6 kom Catharina och Victoria så vi passade på att ta en 15 minuters kaffe ihop på Ikea innan jag åkte hem igen.

Passade på att köpa två nya kuddar till mig för nu har några gjort sitt och en av de vi hade blev ju ludd i torktumlaren efter att jag tvättat upp den.. Men så är det ju med förbrukningsvaror, byt ut och släng… Sen hittade jag två lampskärmar till storrummet och nu vill jag även byta ut växter och krukor där men det får jag ta en annan dag och vid en annan löneutbetalning.

Fast jag hittade en ny duk till tv bordet och när Noel fick se den sa han: wow vad vacker den är mamma. Ja, den kanske är vacker, jag tyckte att den passade in mitt nya tema så det var därför som jag köpte den. Åhléns har bra och fina saker sen så var den billig med den kostade bara 40:-, de är ju ingenting… inte när man arbetar i kommunen!

Nu ska jag åter inta soffan som jag låg så gott i för en stund sen…

 

En vis man vinner kunskap från den, som ingen har.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.