Kreativ

Idag är jag hemma från mitt arbete och det behövde jag, har fortfarande denna tråkiga ihärdiga huvudvärk… Vad tusan är det frågan om?! Lite febrig men dock lite mindre temp i morse. Fick en behövlig sovmorgon med idag, vaknade av mig själv klockan 10 och det sker ju inte ofta så något konstigt är det allt med min kropp.

Men mellan alvedonen och mina piggelintoppar så har jag varit lite kreativ. Ha letat fram en visp som Outi snabbt komförbi och ville låna. de skulle göra vofflor på hennes kontor för någon hade visst fått en nubb till i kistan (fyller år alltså). Det var i och för sig inte så ansträngande men jag fick ju tänka vilken låda jag hade den i alt.

Sen så har jag bryggt lite kaffe och borstat tänderna, det tog ju lite tid och då han jag fundera på vad jag skulle göra. Kom på att jag fick ett album för längesedan från Kamilla som har legat orört. Det kan ju vara på tiden att börja göra detta fina album. Ja än så länge är jag väl skapligt nöjd med resultatet.

altalt

Ja här är lite av min kreativa sidan, det tar ju tid att göra detta album så jag räknar med att vara klar till sommaren alt

 

altalt

Ja och nu fortsätter jag ju med det skrivande kreativa… Jösse va duktig jag är, idag  ialla fall!!

Nu åter till att skapa lite middag… Tur att det finns färdig mat i frysen…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.