Krösus Sork!

Krösus Sork, det är min son det och det riktiga namnet är Noel. Min lille fis har fortfarande inte somnat utan jag såg att lampan var tänd och det lät lite där inne ifrån. CD spelaren är på men det brukar han somna till så det är inte något ovanligt. Men när jag smög mig in för att titta vad han gjorde så satt han mitt på golvet…

alt
… Mitt på golvet satt Noel och i famnen satt han med massor av pengar och sin sparbössa som är som ett kassaskåp hade han öppnat, han vet precis hur man öppnar… Så min lille krösus sork ska jag nu börja kalla Noel i stället.
Jag var tvungen att ropa på Thomas för det såg så kul ut när han satt där, sen sa Noel att han satt där och räknade sina pengar och hade funderat på om han skulle köpa lite godis för de… Men där går gränsen hehehe..
Annat kul som sades vid kvällsmaten var Noel och Liam igen som hade en lite konversation. Noel sa att han skulle flytta och vi undrade vad han menade, ja sa Noel när jag är lika stor som Er så måste jag ju flytta och ha barn. Jaha, sa Liam då kan Du ta och flytta till Finland för där är kul!
Vi frågade Liam vem som sagt det och det var ingen som sagt det men jag kan säga Finland i alla fall mamma… Men under den här diskussionen kom Noel på att han visste ju inte vem som skulle vara hans mamma. Då sa Thomas men det är ju Marika som är Din mamma… Ja, sa Noel men en mamma måste jag ju ha när jag flyttar till mina barn… Jag blir så full i skratt av att bara sitta och lyssna på mina helt underbara barn!
Det var lite av allt som sägs här hemma och det lilla gör mig så glad och det kan jag leva på länge…
Att ha pengar är bra, att ha kontroll över pengar är bättre.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.