Krokar, matta & bara FYND!

Är helt frågande? Ser nog ut som en fågelunge om jag hade tittat mig själv i spegeln nu…

Undrat faktiskt helt ärligt vart min energi kom ifrån idag. Jag har nämligen börjat göra sådant som jag tänkt jag ska göra som aldrig blir av. Så gött, så lätt det känns på mina axlar. Planera inför vad som ska göras i morgon och då hoppas jag att jag fortfarande har samma energi som idag.

Började dagen med en morgontur till Ikea, vad gör man där klockan 9:00 när självaste Ikea öppnar 10:00?!?! Så klart, tar en Ikea frulle med härliga Katta från kesohyllan. En hel frulle mad allt som man kan tänka sig och allt som man inte kan tänka sig för endast 19:-, ME like… Är jag smålänning eller snålänningen?!?!

Efter detta fynd och mätt mage så vandrade vi vidare för att göra fynden som vart tänkt och fynden som inte vart tänkt men som blev superfyndigt.

Har nu pimpat lilla toan, nu ’r det orange som gör färgen där. Ja, det låter lite 60-70-tal MEN, det stora ”MENNET” så läckert det blev. Tänk vad lite kan göra mycket. En liten matta och två nya handukar som går i det orangea!!!

 

 

 

Det slutade inte där, för det var inte för att pimpa lilla toan som jag for till Ikea. Nej, Noel behövde ett nytt madrassöverdrag och detta fann jag. Hade tänkt vitt men det fanns inte och jag ville ha ett  nytt idag så det fick bli svart.

 

 

 

 

På vägen ut hittade jag ytterligare ett kanon fynd, även det till Noel. Nytt täcke och en ny kudde, hade kostat 300:-, men fynd som jag sa det var kostade det under 200:-.. Ja, 199:- för att vara mer exakt!

Fyra små krokar till Noel som Thomas ska (det har jag bestämt, vare sig han ville eller inte) skruva fast de på garderoben så han kan hänga sin rygga, gympapåse och annat som annars så ofta hamnar av någon oförklarlig anledning på golvet…?!

 

Ja, sen efter resan till Ikea vart det hem och pimpa och fixa. Ja, det som jag även skulle köpa köpte jag och det nya matlådor. Kan inte fatta att alla locka försvinner, det är inte så att vi glömmer locken på arbetet. Men de är puts väck och det gjorde så att jag fick kaos i hjärnan.

 

 

Så nu är det införskaffat nya matlådor och allt som inte hade en maka/make i lådan åkte raka vägen till sorteringen.. Så skönt! Det är där som jag fundera på vad som energin ska läggas på i morgon. Jag har nämligen ett stort behov av att rensa och möblera om lite i köksskåpen, något som jag planerat i några år men inte blivit av (som vanligt). Tror ju inte Thomas får för sig att göra det, så det ligger nog på mig och det ska bli gjort. Å andra sidan så är jag ju ledig i morgon med, det är ju inte Thomas..

Nepp, nu är det sängen som gäller och kanske ett par rader i boken!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.