Krya på Dig Sebastian!

alt

Nu går bilen som en klocka, vi flyger fram i vår silvriga Volvo, ja de hade till och med uppdaterat en mjukvara så den skulle gå bättre…
alt
Så när vi väl fick den eller när väl Thomas hade hämtat den for vi ut till Knivshult för att hälsa på Sebastian som inte är så piggelin. Ja, inte nog med att han halkat så illa och brutit sitt smalben och är sittande med helt gipsat ben och inte får böja det så åkte han på en öroninflammation. Lille Sebastian vilken otur en liten gullunge kan ha.
alt
Men Liam och Noel kom ju med något som han blev glad över och kan ha nytta av nu när det är stillasittande som gäller. Två filmer och fyra ungar som satt som klistrade nästan hela tiden förutom när vi alla tog oss en promenad och då fick Sebastian åka vagn så klart.
alt
Men blir lite förbannad på sjukvården då de inte kan upplysa om vart man vänder sig om för att få hjälpmedel, inte lätt att konka en snart 5 åring och ska benet då var rakt ut så kvävs ju det att ha något att lägga benet på. Men mamma Ida var ju lite uppfinningsrik och hittade en vagn och byggde på en planka rakt ut, bra gjort!

alt

Så krya på Dig Sebastian som Liam och Noel fick lära sig att säga idag, märkligt ord tyckte de båda två!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.