Kul, kul & kul!

Har nu varit ledig i några dagar och var då åter på arbetet idag. Det var riktigt kul för jag träffade jätte många och jag fick liten prat stund med både Annika, Annette, Lotta, Lotta, Kristina, Pernilla, Jonas och Frida. Inte dåligt att pricka in så många på en och samma dag inte.

Har suttit med schemat mest hela dagen och det snurrar i huvudet med tider och annat konstigt man bör tänka på. Å inte blev jag klokare av att ringa chefen heller men det blir säkert bra i slut ändan när all kommer omkring. Har nu löst det viktigaste och det var ju två veckor framöver.

Funderar lite på vad man ska ge någon som har nästan allt för det hon inte har vet jag inte om att hon inte har. Känner att jag vill göra något för henne nu för hon har gjort så jätte mycket för mig och min familj. Min mat får hon då och då utan att hon ska behöva fylla år för den här tjejen är super polare med Fam. Dafgårds, Felix och Findus. Ja, jag vet att hon innerst inne kan laga god mat för jag har fått vilt gryta en gång för länge sedan hos henne men som sagt det var länge sen.

Ja, min kära vän Marie blir nu 43 år ung och har ytterligare ett års erfarenhet att lägga in i garderoben. Idag har jag även köpt den lila listerinen för den gillade Victor och tanke var ju att han fram över skulle komma och hälsa på någon dag. Måste ju fjäska lite för ungdomarna, det är ju de som ska ta hand om en när åldern gör sig hörd på en själv.

Japp kväll i morgon med, hoppas att det inte regnar för jag ska vandra ute mycket i morgon.

Min kära mor har passat mina små guldklimpar i kväll för att både jag och Thomas har ju jobbat. I dag hade Liam sagt till mormor att pappa har lovat att du ska baka chokladbollar med oss! Jaha sa mormor då har pappa verkligen lovat det utan att tala om det för mig?! Då hade Liam tittat lite förläget och sagt att, ja men Marie kommer ju på fika ibland…

Ja de är allt för härliga de där små och jag vet att de tar varje tillfälle i akt att få sin vilja igenom och mormor hon är snäll när det gäller de små. Fast hon sa att det var ju även lite kul att baka och hon visste ju att Thomas inte skulle lova något sådant heller.

Att vi på nytt skulle bli som barn är att begära för mycket. Men vi kan försöka förhindra att våra barn blir som vi.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.