Kul!

När man har varit instängd hemma på grund av sjukt barn en hel dag så kan det vara skönt att se ljuset utifrån en stund på kvällen.

Det var just det jag gjorde idag och jag ångrar det inte. Först hade jag tänkt att inte åka på kören med Noel för jag är så trött efter dessa dagar och huvudet gör sig även hörd av lite dov huvudvärk. Men efter en stunds omförhandling bland mina små hjärnceller så kom de överens om att jag borde åka iväg en stund.

Så jag åkte ner till kören med Noel och det var skönt att få se lite annat än bara våra fyra väggar. Tog med mig en påse bullar som jag och Liam skulle ha bakat ihop idag men när det var dags att baka ut dem hade Liam somnat så gott här hemma. Bullarna vart uppskattade och det är ju kul att mätta någons fika mage med mina bullar.

Idag kom det många runt bordet och det är alltid kul att höra andra röster ibland. Noel och Carina gick in till flugan själva så jag hade även lite egentid vilket var super skönt efter att ha haft Liam inpå mig hela dagen. Inte för att jag tycker det är tråkigt men det är rätt krävande att vara på givakt 100% hela tiden.

Dessvärre så har Liam väldigt ont nu och inte undra på det för nu efter en hel dag så börjar väl magen att arbeta lite igen och det gör nog ont. Hoppas ända att natten kommer att vara tyst och smärtfri lite så att det blir några timmars sömn.

BST kul har jag med mitt jobb på fredag som jag dessvärre inte heller kan gå på nu när Liam inte mår bra men så är väl livet antar jag. En massa uppoffringar hit och dit då och då. Men vad gör man inte för sina barn, jag gör allt tror jag!?!

Nu ska jag hoppa inte i duschen och se om mina spänningar i nacken släpper lite och försöka lägga mig medans jag kan…

Ett ord en människa fäster sig vid
Kan verka i oberäknelig tid

Det kan framkalla glädje livet ut
Det kan orsaka obehag till livets slut

Ja, det påverkar livet på jorden
Så slarva inte med orden!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.