Kväll & en 73-åring…

Då var kvällen här och vi har ätit lite kvällsmat, jag fick fjäska lite för Noel för han blev lite ledsen när inte han också fick sova hos mormor. Men nästa gång så är det Noel som får sova borta och Liam får vara kvar hemma hos tråkiga mamma och pappa.

Fast som sagt Noel har fått 200% nu, 100 av mig och 100 av Thomas. Vi har varit ute och gått med hundarna och Noel fick välja vilken hund han skulle hålla, nu bytte han i och för sig några gånger under färden men han fick som sagt välja. Sen fick han pannkakor till kvällsmat och medans jag stod och stekte de så spelade Thomas spel med Noel, jag tror det var memory och Noel vann ärligt…

Efter att Noel har luckrats upp i badet ska jag läsa en bok för han och mysa lite i soffan, han är som en liten prins här hemma i kväll. Sen ska jag mysa med gubben och titta på en film eller om vi bara ligger och zappa det återstår att se.

Vi har diskuterat fram och tillbaks vad man ger en 73-åring i present och det är verkligen inte lätt att komma på vad man ska ge. En så ung 73 har ju redan allt så vad mer kan behövas?? Men jag tror vi kom på något, kanske inte den bästa fantasin men det är i alla fall något och det är ju tanken som räknas.

Så på lördag när vi stannar i Skänninge för att inta en frukost på morgonen så får vi sträcka över detta lilla paket och hoppas att 73-åringen blir mer än nöjd…

Idag har jag varit ute nästan hela dagen med hundra och barn så nu var det rätt skönt att komma in och bara vara lite. Det har varit fullt ös på gården idag, jag har aldrig sen jag flyttade hit sett så många barn samtidigt ute och leka. Jag tror att generationsbytet börjar märkas av här allt och det är jag glad över. Jag är lite trött på alla tanter och gubbar, mest tanter som bara går och gnäller över förändringarna och att barnen skrattar och leker ute. De vill att det ska vara tyst och då är min mening faktiskt att de inte ska bo på ett ställe som det här utan flytta ut till skogen eller något annat som passar. Det finns ju 55+ hus som skulle passa bra där är de ju mer säkra på att inte stöta på Sveriges framtid.

Jag kan inte skapa mig en föreställning om en människas liv om jag inte känner till några av de misstag hon begått. Det är misstagen som avslöjar vår sanna personlighet

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.