Kvällen är slut…

Nu har denna dag gått till ända och det har varit en väldigt händelserik dag. Det var en fullspäckad dag på arbetet med mycket att ta tag i. Skönt att man fick gå hem vid 17 för då var jag trött.

Väl hemma så var det ju dags för fredagsmys med barnen, en härlig stund efter en vecka fullt med aktiviteter. Liam ville även pärla en stund och det blev 2 hela plattor som jag har lovat att stryka tills i morgon. Så det är bäst att jag gör innan jag somnar för vi tummade på det. När de väl hade mött John Blund så har man ju lite tid för sig själv.

alt

Gubben hade lite att göra med föreningens hemsida så jag blev sittande med min. Jag har fått lite roliga filmer som finns på FORUMET under YOUTUBE har skrattat lite här för mig själv. Skönt, mer bidrag välkomnas!!!

Har passat på att uppdatera slingan på förstasidan. Lite kul med kontrasten vinter/sommar. Längtar väldigt mycket nu efter sommaren när jag tittade på dessa härliga foton.

Nu ska jag avsluta och stänga ner denna lilla dator för att jag har en lång dag framför mig i morgon, plikten kalla nu igen!

Så mina vänner och alla jag känner, sov gott och på återseènde!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.