kvällen innan…

 

Kvällen är här och jag sitter och myser, eller rättare sagt jag går omkring om myser medans jag sätter lappar på paketen för det hade jag inte gjort. Vi har hämtat upp Snowracern och en åkmatta och lagt under granen tills i morgon, det ska bli kul att höra barnens reaktion. Noel har önskat sig en Snowracer sedan han såg ett annat barn i pulkabacken och nu hittade jag en jätte fin stiga för en billig penning.
Jag bara älskar det här myset och ledighet tillsammans med Thomas, jag myser ända in till märgen… Thomas går runt och fixar lite ditt och lite datt, tror att han myser rätt bra han med för det ser ut som det.
Stella har hoppat upp och lagt sig i Liams säng och det får hon ju inte men så kom jag tänka på att det är ju ändå jul och det kan ju få bli hennes lilla klapp från mig då.
Tog mig en kvällspromenad med Stella innan i snön och mötte upp Kitty och fick äntligen träffa hennes nya tillskott Dino. En så underbart söt liten vovve hon har skaffat sig. Måtte det gå bra så Dino blir rumsren fort. Knut är väl i lite smärre chock tillstånd men det går nog över på Knut med tiden hehe!!!
Skratta fortfarande åt rumpliktaren det stod om i tidningen härrom dagen. Kan inte fatta vad det är med folk nu för tiden, de måste ju ha tappat både en och två skruvar alltså. Vad är det för nöje med att gå runt och lukta folk i rumpan och ärligt, det kan väl ändå inte var så god lukt eller det kanske är det som är meningen att det luktar gott när det luktar skit?!?!
Och tror Ni inte detta är sant kolla in här då för det är fångat på övervakningskameran!!!
 
God Jul!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.