Kvällen kom!

Ja kvällen kom till mig även idag och jag undrar fortfarande vart solen har gömt sig. Jag vet att jag bor på de nordliga bredderna men det ska finnas sol och värme här med.

Dagen har varit lite av gnäll med en smula skratt och lite gråt. Ett friskt barn full av energi med ett sjukt barn som har noll energi är inte den bästa kombinationen vid dåligt väder har jag fått erfara idag. Ja, är man lite sjuk så skadar ju det inte att gå ut, men i blåst och kylan med lite nederbörd lockade det mig inte att ta ut barnen idag.

I morgon blir det mycket bättre för då ska Noel få åka till förskolan själv och få springa av sig sin energi. I vanliga fall brukar han vara den lugna men det är ju lite mer som händer när båda är friska. Vad som förvånar mig är att samtidigt som de kan vara så tajta kan de i nästa sekund vara så arga på varandra och det är ingens fel?!?! Har jag missat något, var det en tredje part som kom och rev ner lego bygget eller puttade på pärlplattan så att pärlorna flög iväg. I nästa stund ligger den ene på golvet och skriker men det var ingen som puttade ner han?! Ja det är ett stort frågetecken och jag har funderat på att sätta in säpo på det, men jag avvaktar ett tag till.

Nu är det inte långt kvart tills jag ska få de där tre sprutorna och jag börjar allt bli lite nervös. Vad jag hade hoppats på är att de skulle blanda ihop dem som en drink så jag slapp tre stick. Men jag tror att den lösningen är döfödd… Har frågat omkring lite och det är separata sprutor. Jag tänkte att jag skulle ta med mig min lilla elektriska visp som jag köpt på Ikea, det kan ju hända att det faktiskt går mixa lite?!

På tal om Ikea så for jag upp där när Thomas kom hem från jobbet. Jag menar verkligen exakt när Thomas kom hem från jobbet, jag stod färdig i dörren och sprang ut i friheten från de höga tjuten som just höll på hemma när jag gick. Vilken tystnad det var att sätta sig i bilen och kunna höra sig själv andas.

 Mötte upp Eva på Ikea och vi vandrade runt hela området både uppe och nere. Det kunde bli en dyr eftermiddag men jag höll på mig, köpte endast det som jag hade tänkt men det fanns massor av saker som jag kom på att vi behövde. Men ville göra gubben lite glad och överraska han med endast ett köp. Tror mig, Thomas höll på att tappa hakan när han frågade vad jag köpt. Det kom en lite misstänkt blick på mig och ett litet undrande. ”Vad det inte något mer” Näpp det var det inte ”WOW” mm även jag kan överraska när folk minst anar det.Just nu i denna skrivar stund så har Thomas stått på sin kära stepp maskin och rätt vad det var så sprack fogen. Den blev helt paj och det kom några barn förbjudna ord från stora rummet. Hoppas att Jonny har kvar kvittot så Thomas kan reklamera den. Men inte fick det Thomas att upphöra från sitt lilla håll i gång nu inte, nu hör jag hur han stönar från sina situps! What a man!

 

Medelåldern är den tid då man är tillräckligt gammal för att veta vad man inte bör göra, men tillräckligt ung för att göra det ändå.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.