Kvällen…

Nu är det kväll och nu har kvällen hos mig gått över till vuxen kväll. Liam har precis lagt sig efter att fått full uppmärksamhet från klockan tre i eftermiddags.

När Noel blev hämtad från oss idag av mormor åkte jag och Liam på en liten mini vist hos Kamilla. Sen åkte jag och köpte fredagsmys och ingredienser till tacos som jag och Liam skulle smaska på här i kväll. Kitty kände nog på sig att det bjöds på lite gott för hon ringde i samma veva och det passade henne ypperligt att komma upp en stund precis när maten var klar.
 
Så vi tre mumsade på tacos och efter det så kom det efterlängtade fredagsmyset till Liams händer. Det smaskade han på under tiden som han tittade på Horton. En helt underbar barnfilm som jag säkert redan har sett 50 gånger men den är lika kul nu som för första gången jag såg den.
 
Det har varit en så härlig och icke stressande eftermiddag att jag känner total ro i kväll. Thomas har ringt några gånger och talat om vad som händer, precis som om jag inte vet vad som händer. Thomas var jätte glad, sist han ringde hade de kommit till hotellet och skulle snart ses i baren för vidare färd. Nu tror jag att de sitter på konserten och jag hoppas att den är bra. den hade ju fått bra recension i går från spelningen här i Jönköping.
 
I morgon tror jag att det blir stadsparken men jag är inte helt säker än, vi får se men det var länge sen de fick leka där nu. Där finns ju massor att klättra på och lite djur att titta på med. Hoppas att solen kommer till oss i morgon med i alla fall allt blir så mycket lättare och trevligare då.
 
Jag tror att jag kommer att hamna i sängen väldigt tidigt idag för fy tusan vad John Blund kastar sand på mig i kväll. Hoppas att det inte är något bra på tv för då kommer jag säkert att fastna. Nog bloggat för i dag, uppdatering i morgon!
 
Ett bröllop är en landning som ser ut som en start.
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.