Kvällskvisten allena!

 

Sitter här i ett duggregn, Ne de gör jag ju inte men i ett snöande väder gör jag faktiskt och det verkar inte ta slut i första taget. Noel har äntligen somnat, inte för att han har sprungit upp men han har inte kommit till ro och legat och funderat länge i sin säng. Fick lägga mig en stund innan och mysa som han så fint kallar det, då lättade det upp och han blev genast tröttare.
Funderar över hur det går för Thomas att åka buss hem i kväll, tänk om han går vilse där nere i stan nu när det är mörkt ute… Han är ju liksom inte van, men i morgon är allt återställs tom vanligt. Thomas har bilen och jag har… Ja, vad har jag?
Men jag ska ju inte åka någonstans utan är hemma med min tjatiga Liam, märker av att han börjar bli understimulerad vad det gäller att få leka med sina kompisar på förskolan. Det är ju inte direkt så att Liam är opigg utan det är ju bara ett litet svullet ansikte och en blånad som för övrigt börjar bli bättre så ork har ju det lilla livet!
Har tjatat i telefon med Tant Mari på stan nu en stund, tur att man har henne för jösses vad många goa skratt man får här i livet då. Ja, inte bara av henne, Outi är en liten jäkel på att dra fram mina smilband med så det är skön med skrattande människor och som gör så att andra skrattar!
Fick ett meddelande på MSN innan av Outi och det var väl inte så roligt men det gjorde mig arg. Det är ju någon som har hackat facebook och ändra om namn på olika grupper och det är perversa grupper de gör om det till och det gör mig förbannad. Hoppas verkligen på att de som har hand om facebook gör någon drastisk åtgärd mot detta snarast!!!!
Nej nu ska jag invänta min andra hälft som jag börjar sakna möe nu framåt kvälls kvisten!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.