Kvavt eller?

Idag har jag arbetat och jag har känt mig jätte säker att vara runt och omnejd mitt kontor. Det kryllar ju av poliser så nu går jag säker… Fast jag vet ju att de inte är där för mig för det är ju det där EU mötet som hålls i Jönköping. Men som sagt det är ju i alla fall säkert att gå ute på staden nu.

 
När jag slutade idag han jag med en liten mini fika på stan med Annette för jag gick ändå den även till bussen nu när allt var avstängt i stan. När jag jobbade innan idag så åkte jag buss och då såg jag allt att Annette var och gjorde staden osäker. Hon berättade att hon och Suvi hade beställt en resa till Thailand, det lät ju väldigt skönt. De ska åka i januari när allt är som tristas här hemma, det var ju smart tänkt.
 
Sen begav jag mig till bussen och ringde mamma som hade åkt hem för att hämta mina små godingar lite tidigare från förskolan. Så de kom till dalen och mötte upp mig. När jag gick där och filosoferade så såg jag någon dam stå där nere och när jag tittade närmare så såg jag en hund som liknade Knut och när jag tittade ännu närmare var det ju inte någon dam ute det var Kitty och knut!
Så Kitty följde med att möta upp mamma och de små sen vände Kitty åter hem och vi andra traskade upp till Ekhagens pärla, hästskon. De må jag säga att det är klibbigt värre idag och jag känner mig allt lite flötig, konstigt?!
 
Idag har Jonas på jobbet invigt mig i något nytt som är kul för oss som gillar film. Bli medlem vett jag Ni med, helt gratis www.filmtipset.se Där kan man då betygsätta film och sen matchar den filmer som den tror att jag gillar. Det går även att jämföra med ens vänner vad de har för smak och om man matchar varandra. Själv heter jag ickas där om Ni vill bli vän med mig och se vad jag har satt för betyg. En bra sida att rekommendera… Nu ska jag bara tala om det för min käraste och se om vi matchar varandra i film alt
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.