Kvinnor kan inte…

 

Okej, vilken tur jag fick för mig att slå in de sista paketen som fanns inne i den stora, stora garderoben för nu har mammarika en styck nystädad garderob samt tre kassar med skräp…
Älskar att rensa och jag älskar att kunna hitta i garderoben, nu kan jag sova gott!
Tror det är så att vi kvinnor kan inte bara göra en sak åt gången som män är expert på, vi är liksom tvärt emot män. En man kan ju inte göra två saker samtidigt, det är ju vetenskapligt bevisat men det är inte bevisat motsatsen på kvinnor så jag fundera på att göra en studie på det, kanske rent av bli doktorand i det ämnet?!?!
För när jag skulle börja slå in paketen kom jag på att det var en grej jag behövde där inne och när jag såg hur rörigt det var kring grejen så insåg jag att så kan det ju inte vara samt att det var svårt att stå där för det var så mycket prylar runt om.
Medans jag slog in ett paket så städade jag och rensade sen tog jag nästa paket och så höll det på medans jag även gjorde ett lite race i köket. Hade det nu varit så att jag hade delegerat inslagningen till Thomas så hade han slagit in paketen perfekt, där hade jag inte kunnat klaga men däremot så hade jag fortfarande haft en stökig stort garderob och tre kassar med skit kvar!!!
Så slutsatsen är nog ändå att kvinnor inte kan göra en sak i taget helt enkelt!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.