La Vox!

Japp, the Final Countdown som det så 80-tals kan heta. Kom på att Outi är min garden potato to!! Hon har nu gjort 7kg potatissallad av två olika sorter. Fransk och den vanliga, helt suveränt att få så här mycket hjälp!! Så från och med nu är Outi min lilla egna potatis!!

12 liter vin och 72 öl innan, sen lite mer väl på plats på Sliver att vänta. Ja de som inte vill ha det starka att dricka finns det ju alltid en toalett någon stans men var snäll att sätta upp locket det gör så ont att få i huvudet… Har jag hört!

Packat åt de små har jag inte gjort än och jag får inte glömma att få ner badkläder. Nu kommer de att bli bortskämda en hel helg mina små goingar och jag kommer ju sakna dem så mycket. Kände det redan i kväll när jag låg och läste Mamma Mu för de.

Thomas började fråga mig vad som var på G för Victor har skickat ett mess och skerv att någon ringt och frågat en massa om Thomas. Hmm inte ens jag vet vem eller vad det var om?!?! Så nu är jag jätte nyfiken på det med och vem har Victors mobilnummer och vet vem han är?? Skumberg, skumberg säger jag bara!!!

Packa ner, packa upp!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.