Lägg Dig till rätta, hur nu det är?!

 

Dagen till ända, solen har lyst och jag har jobbat…
alt
Men det har varit en bra dag, jag blir alltid så mycket gladare när solen tittar fram. Det har även varit en av de mer lugna dagarna i gruvan så jag har lusläst nättidningarna och jag tycker det här med Polen är så fruktansvärt och sörjer med dem.
alt
Ja, den har jag läst att Tiger fick några små utbrott då han spelade golf men glömde att han haft dem vid slutet av banan. Mm, kan det vara så att tiger lider av tidig Alzheimers? Om inte så är fallet blir jag nog mer orolig för hans hälsa för så lång är inte banan och så läge är man inte ute och golfa. Vad han tydligen sa under utbrotten var bl.a. ”Nej, fan Tiger vad är det med dig ditt dumhuvud… o.s.v.
alt
Ja, sen var det väl lite vad som händer rumt om kring här och det måste jag säga det är många dystra nyheter, blir ju nätt på lite deprimerad när man läser om alla hemskheter. Och när det då inte är en tragisk artikel så är det ju antingen skvaller eller hur Du förbättra Ditt sexliv på 3 dagar… Ja, en och en annan bantningskur finns ju med, det glömde jag nästan.
Nu är det snart dags att lägga sig och invänta John Blund precis så som Noel gjorde. Noel ropade innan på mig när han skulle sova och frågade när John Blund skulle komma. Ja sa lägg dig så kommer han och då ville Noel veta hur långe han skulle räkna och jag sa räkna till 20. När Noel väl räknat till 20ropar han åter till mig och säger att John Blund harinte synts till och nu har han räknat klart…

alt

Härrom natten då Noel vaknade så sa jag att John Blund kommer och att Noel skulle lägga sig till rätta. Då satte sig Noel upp och tittade stort på mig i mörkret… Men mamma, hur är det rätta?!!? Ja, sa ja lägg dig till rätta. Ja, men mamma hur ligger man till rätta och jag sa det är så som Du vill ligga… Åhh, men mamma då låg jag ju redan till rätta…
Och med de orden tar jag och avslutar dagen både här och i soffan för nu är det sängen…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.