Längtan efter leksaker… & kan det ha varit ett troll här?!

Idag när vi kom hem eller, ja klockan var nog närmare fem halv sex i kväll så, så mycket dag var det ju inte men så vart barnen glada över att faktiskt ha kommit hem.

Efter en stor rengöring av de och lite mys i soffan framför lite barnprogram så hägrade leksakerna rejält. Ja de lekte ända till 21 och utan att bråka en enda gång så då förstår Ni hur roligt det var att komma hem och få leka med sina saker igen.

När klockan var runt 21 i alla fall så vaknade Stella till och ville gå ut och ta sig en runda och göra lite nya revirer igen. Till min stora förvåning och lite ilska så hade även barnen lekt bort Stellas halsband. Så när jag skulle koppla henna så vart det totalt borta och Liam och Noel hade inte en aning om vart det fanns.

jag har fortfaraden inte hittat det och nu har jag letat igenom hela Noel rum, Thomas har letat igenom hela Liams rum och det är totalt borta. Vart tusan kan det har tagit vägen?? Så stort har vi det inte!!!

Jag fick göra en provisorisk ögla och använda som koppel för Stella måste ju få gå ut och rasta sig. Kommer det inte fram tills i morgon så får jag åka och köpa ett nytt.

Det roliga med barn eller roligt och roligt de har ju minne som en guldfisk när man verkligen behöver veta något. När det inte är viktigt så som om någon råkar säga ett fult ord eller så ligger det etsat fast i deras minne långt, långt fram genom åren. Ja det är lustigt det alltså…

Men som sagt det enda svaret jag fick av Liam och Noel var att de hade inte en aning om vart det hade tagit vägen eller om de överhuvudtaget hade tagit av Stella halsbandet… Ja det är inte jag och det är inte Thomas så är det inte Liam och Noel så är det väl trollen.

Vänta inte på den stora lyckan, så att du missar den lilla!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.