Läsa bok…

 

I går kväll kunde jag bara inte sluta läsa boken som jag började med i söndags nere på torpet och Thomas låg och tittade på tv under tiden så när jag tittade på klockan nästa gång vart den över midnatt, inte bra, inte bra när man ska upp och vara mamma och arbetstagare näskommande dag.
Men jag överlevde det, lika så Thomas. Dagen slutade med att vi gick till Noels förskola och tittade på luciatåget som Jära Gårds förskola ordnar med varje år med barnen, så fint och så roligt. Dessvärre vart det sista året för oss då det är Noels tur att börja nollan till hösten som kommer.
Blir ju vettskrämd när jag tänker på att det är Noels tur att börja och jag blir vettskrämd då det inte är vår än och jag sitter och tänker på hösten för då missar jag ju hela sommaren. Nåväl, en årstid i taget, nu ska jag försöka överleva den kalla vintern.
För varje år det är vinter kommer jag närmare och närmare tanken att mitt liv inte var menat för vinter utan lite mer sol och lite mer sandstrand det är vad min kropp och knopp säger.
Har suttit här och skrivit ett brev till min älskade gudmor Bibbi och make Olle. Inte ofta man skriver brev men så uppskattat det är när man väl får ett själv.
Nu ska jag ge mig ut till köket för att se om det finns något drickbart och göra resten av jobbet till brevet… Adressletande!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.