Läsa något på nätet…

 

Nere på torpet var sig allt likt, lika fridfullt som förra gången jag var här. Solen lös så varmt med sina strålar att jag allt tror jag fått lite färg på axlarna, tur är att jag kom ihåg att smörja de små.
Vi gjorde en liten chansning och bjöd ner mina kära svärföräldrar och de nappade och var nere 2 timmar efter oss. Idag har vi även med oss Knut ner och ska ha han några dagar då Kitty har tagit med sig Alice och hennes kompis Jennie på en campingtur ner till Karlskrona.
Efter en god sillkvällsmat tog vi oss en härlig runda med både Knut, Olle, svärföräldrarna och barnen. Sen var klockan natti natt för både Liam och Noel och det var nog behövligt för jag har inte hört ett ljud efter att de kom i sägn.
Nu är det tråkig, tråkig fotboll som Gunnar och Thomas tittar på så jag passade på att sätta mig här en stund och fördriva tiden. Gunnel läser tidningen och deras nyheter, det är nog mest om vårt kära brudpar… det kungliga brudparet har jag fått för mig.
Idag var det även premiärdopp i dammen för Liam, Noel, Thomas och Gunnar. Jag och Gunnel stod modigt på bryggan och tittade på medans de svalkade sig i vattnet. Noel huttrade som värsta hoppetossa och Liam blev näst intill blå om läpparna så det var bara att tvinga upp de efter att de badat en 20 minuter.
Nu ska jag se om det finns något att läsa på nätet…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.