Lågväxeldag!

I helgen har jag haft vårkänslor och det är ju mycket märkligt då det är höst. Men solen och värmen spelar nog min hjärna ett litet spratt och det är ju jag glad för.

Ledig helg med hela familjen, det är rätt gött det. Besök av familjen Strandqvist i lördags och som alltid lika trevligt och avslappnande.

I fredags efter en lång dag i gruvan avslutade jag dagen med AW med de bästa gruvarbetarna man kan tänka sig. Alltid lika kul och om det är sant att ett skratt förlänger livet, ja då lär jag leva länge och väl. Gött med goa kolegor som ger positiv energi!!!

Ja, idag har det ju inte hänt så där värst mycket och det är självvalt då det är skönt att ha en så kallad lågväxeldag inför kommande arbetsvecka. Så i morgon är det gruvarbete på schemat.

Har även lite måste göra grejer innan gruvan öppnar, så som ringa  och boka tid för min stackars fot som bara blir värre och värre. Undra om det nalkas operation nu, eller om jag orkar dra ut på det en aning till!?

Men det är inte slut på att ringa läkare där inte… Måste ringa och kolla av lite på barn och ungdomsmottagningen för Noel räkning, då han börjar få värk i benen mer eller minera varje dag. Är lite orolig där då det brukar höra ihop med förträngning i aortan till hjärtat… Så det är en tung sten som ligger och tynger mig också!!!

Men för att orka ta ta tag i det här är det nog bäst att knata till sängen och slagga…

 

Sov gott alla där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.