Lång fredag!

Wow vilken härlig dag det har varit och lång har den varit!

Åkte ner till stora Willys på Österängen idag och förmiddags handlade lite. Jag trodde det skulle vara fullproppat men det var det inte. Så jag gick och handlade i lugnads ro för en gång skull. Nu har jag inhandlat all påskmat men jag får till laga det i morgon för det har jag inte ork för i kväll.

Efter en god middag så har jag gjort ett röj i garderoben och rensat ut 4 stora påsar med kläder från barnen. Det kändes jätte skön och vad plats det blev nu. Tror allt att jag måste åka till Ullared nu och fylla på igen. Noel har skor så att han kan använda på både tvären och bredden, det är värre med Liam som har vuxit ur de flesta. Så jag får nog allt ta mig i kragen och köpa ett gäng till på skopunkten.

Vid fyra tiden vart vi ner bjudna på grillning  hos Kamilla och Addie, det satt fin fint. Vi premiär cyklade hela familjen ner, jag för första gången på min nya fina cykel som jag har köpt. Den var kanon att cykla på så det blir fler gånger i sommar som vi kommer att ge oss ut på tur.

Maten var kanon och ett glas rött på det var ju pricken över it. Addie gav sig på att göra en drink till oss men jag gav min till Thomas. Vinet var gott och drinken har jag ingen kommentar till, men med lite bar övningar så kan Addie säkert göra goda drinkar till hösten!!!!

Vi trodde att det skulle bli en jobbig tur hem med barnen för då är det nästan bara uppför och de var trötta. Men där hade vi fel så att det heter duga. De små benen gick som ett ekorre hjul och hemma var vi på noll tid. Undra som flundra om vi skulle ge oss på piren i sommar med barnen på cykel???? Ja det får vi ta oss en funderare på för snart är det dags att göra entré där med. Om inte en god middag så finns det ju god glass med om solen skiner.

I morgon kommer pappa, svär päronen och Marie på påsk middag det ska bli kul. Annette fick besök från Suvi så de skulle hålla till ute i urskogen i påsk bland alla andra häxor och troll. Men det blir nog mysigt det med för de, finns säkert en ris hög att sätta tändaren i där ute med.

Thomas fick  erbjudan att gå ut och partat i morgon men där satte Fru Jonsson stopp, nu för det allt vara torrt och hemma ett tag för herr Jonsson. Vi ska ju upp och gå till kyrkan tidigt på söndag och jag vet ju hur ”stackar Thomas” det brukar vara när han har varit ifrån sin Fru nere på staden med Patrik, Jon och Company. Även om det vart besök från huvudstaden där med så får han snällt åkte hem med mig och baren efter påsk firandet på Stattutgatan. Ord och inga visor hehe…

Hoppas att folk och få tar det lite lugnt med smällare i år så att stackars hundarna kan få gå ut och kissa en sväng utan att skita på sig. Det blir ju premiär för Lilla Frasse att fira påsk undra hur det ska gå? Ja han är ju en bestämd hund så det går nog bra i alla fall tror jag.

Hörde på ryktesvägar att det skulle bombarderas med Karlstad bor i Jönköping för att fira påsk och reta upp hv fansen. Polisen hade visst stoppat en hel karavan som var på väg ner, ja se dessa raggare och det är säkert Norska med… Mm va gott med lite påskmust att smutta på.

Nu ska jag titta till så att tv:n inte har slutat att fungera!

Även om apan klär sig i siden, förblir den alltid apa.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.