Lantluft i dag!

Oh, man blir trött av lantluft… Kanske inte är vetenskapligt bevisat än, men hade jag varit doktorand så hade jag nog gjort en avhandling på det och fått det bevisat på något sätt.

Ja, vart får man lite hedlig lantluft förutom på torpet eller Knivshult? Ja, så klart utanför Bottnaryd, närmare bestämt Stora Löckna. Så fint, så ljuvligt och rogivande. Kan ju inte bli annat med annars så hurtiga Annette som för tillfället går på mindre än halvfart.

Ja, otur hon har Annette, el liten titthålsoperation blir till något helt annat. En stor operation och nu går hon som en gammal tant med böjd rygg i någon snigelfart jag aldrig tidigare har sett henne i.

Så mammarika tog med sig Dino och Knut efter att lämnat av mina barn på deras aktiviteter. Sen tillbringade vi dagen med Annette och en stund med Marianne, Annettes syster.

Dino och Knut gillade ju stället, speciellt Knut då man kunde jaga katt och inte bar en katt utan flera katter. Rena hundparadiset för Knut som blir manisk på att hitta och jaga de stackars katterna som näst intill får hjärtsnurp då en vit galen liten rackare kommer och jagar de.

Dagen rullar ju på allt för fort och snart var det dags att packa in de olydiga dogsen, lämna Annette med en inburen ved (stackarn, hon kan ju inte slita med ved i det här böjda tillståndet) och bege mig hemåt, till mina trakter… gräddhyllan!

Hämtade av mina små och åkte hem. Som vanligt blev mammarika beordrad till spisen för att laga mat åt två hungriga, trotsiga guldklimpar. Vad gör man inte för sina små hungriga monster??  Lagom tills det var klart kom syster Kitty för att hämta upp de håriga, olydiga men dock så söta dogsen. Då tvingade jag Kitty att stanna kvar så jag kunde åka hämta hem min arbetande make…

Tja, det var väl lite från dagen…  Kommer nog sova gott med all den lantliga luften jag drog in idag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.