Laugh a lot…

Torsdag och jag sitter här och lyssnar på en helt fantastiskt härlig låt med ”Pink och Nate Ruess” med låten ”Just give me a reason”. De passar så bra ihop med rösterna att jag får lät gåshud och då är det bra!!! Så ut på nätet, eller gå till skivaffären (om det finns några sådan kvar) och införskaffa denna fantastiska bästa låten för tillfället…

pink and nate ruess

loveBlev lite full i skratt i helgen som var då Noel hade sina funderingar igen. Noel frågade mig och Outi hur gammal Stella var i människoår och då svarade jag runt 50 där någon stans… Varpå han frågade hur gammal Seppo var i hundår och där svarade jag då runt 2 år…

old dog… Noel utbrister då i hög ton ”Öhh, va äckligt och de är ett par”. Japp, så kan man ju se det också! Så vad har vi lärt oss av det här?!

Så klart, åldern spelar ingen roll!! Se bara på mig, ung som en snärta och en gubbe som en skrynklig ärta och jag bara älskar det!!!

laughSå en sak som är säker när man är en Jonssona på gräddhyllan eller för den delen i paradiset.. Man får många härliga skratt som är gott ta fram då det är tungt och man behöver ett leende på läpparna.

 

Och så klart vill jag ju bjuda er på lite skratt, så det är ju tur att jag har den här älskade bloggen. Tiden har varit snäv det senaste, men är nu på bättringsvägar. (hoppas jag)

I morgon är det kvällsjobb som gäller, inte så värst kul men ett ont måste. Thomas har på schemat att besöka arbetsförmedlingen och göra sitt besök där för att bli godkänd enligt deras fina regler… Märkligt ställe det där arbetsförmedlingen, inget gott hör jag om det stället och jag håller nog med om det också.

Nåväl, jag hoppas och framför allt maken hoppas på att det ska öppnas en ny lösning så han  kommer ini rutiner igen och blir gladare än gladast!

Nu ger jag upp för dagen och önskar Er alla en god natt med massor av fina drömmar!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.