Ledig dag, eller?!

Jaha, då har måndagen tagit slut här på gräddhyllan och jag ska strax knata till sängen och stänga ögonen för den här dagen. 

Skulle egentligen varit ledig från gruvan idag, men jag hade ju ett jul och nyårsschema att göra tillsammans med finaste Johanna. Så fr¨n 7:30 till si så där 15:00 satt jag och höll på med tider och hitta lösningar för allas bästa, ja jag var ju inte själv som jag sa, för Johanna och jag gjorde detta tillsammans. Det är ju så att är man två så blir det såå mycket roligare och förhoppningsvis mycket bättre också.

bedI morgon är det åter igen gruvan som gäller och efter det så ska jag faktiskt ta och försöka mig på någon timma på gymmet igen. Känner att jag blir helt försoffad när jag inte varit där på ett tag. Sist vart i torsdag och då höll jag på att svimma och mjölksyrebris i både ben och armar. Tror att min förkylning fortfarande gör sig hörd, men så länge jag icke är sängliggandes så får jag nog allt bita i det sura äpplet och röra på det som behövs röras på…

Men nu gott folk, så är det nattinatt för mammarika!

”Hela samhället borde ta en tupplur på eftermiddagen”

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.