Ledig vardag!

Söndagen är här och snart förbi. Njutit hela helgen av både familjen, vänner och lilla Knut som är på besök.

 

Tennis vart ju inställd på grund av att vi var bjuden på 5-års kalas. Teo, den lilla är snart inte så liten längre. Tur är väl då att man kan låna den nya bäbisen som kommit till världen. Ska se när vi får åka ner till Ljungby och pussa på nytillskottet.

 

Idag har det ju i alla fall varit simskola för kidsen. Jag följde inte med då jag åkte och gratulerade Simon, min systerson som fyller 20 år. Liten blir stor och jag hänger inte med, tror inte någon gör det… Trevligt vart det i alla fall att se hur Simon hade det i sin första egna lägenhet i Bankeryd.

I morgon kommer äntligen min lilla Stella hem, hon har ju varit på torpet med Outi och sprungit av sig lite i helgen. Vart en aningens aning avis på att vi inte kunde åka ner och njuta av vårsolen i paradiset.

Outi hade i alla falla ansat till alla pelargonior, det är ju dags för det nu. Å sen inte bara det hon hade även försått lite från. Även rensat lite grenar från gräsmattan som träden tappat under vintern. Så nu är det nog finare än finast där nere kan jag tro.

I morgon är det måndag och de flesta åker till jobbet, dock inte jag som är ytterligare en dag ledig. Det ska bli gött att få några timmar helt för sig själv. Men jag har ett måste i morgon som jag inte kan skjuta upp längre. Måste till A6 och köpa in lite nya kläder, lite svart som passar att ha nu på fredag då det är begravning för min goa lilla rara vän. Så ledsamt, så tragiskt med ack så verkligt det blivit nu.

Men nu innan sömnen ska jag ta en sista kisserunda med Knut så han får en god natts sömn utan att vara nödig!

God natta alla där ute och ta väl hand om Er!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.