Legobitar!!!

Har nu haft en jätte ledsen Noel som av någon anledning grät och var otröstlig. Så efter en stund fick Noel följa med ut i soffa och ligga i mitt knä tills han bad om att få lägga sig igen i sin säng. Allt gick bra och jag skulle smyga ut efter att ha klappat och pratat lite lugnande med han, det är då det händer mig…

… de där jädra små, jätte små otäcka legobitarna som gömmer sig i hans gröna fina matt fastnar under min fot och gör så förbenat ont. Det är då jag måste räkna fort och tyst till tio för att inte säga några olämpliga ord definitivt inte låta. Det är inte lätt och jag tror inte övning ger färdighet på den punkten heller.
Det är nog bara att bita ihop några år till tills det finns andra intressen än lego, ja bara de inte kommer gilla att sy får då kommer jag väl att trampa på en massa stopnålar eller andra vassa ting. Nej en stor fotboll det är nog det ultimata att trampa på, rund, stor och lättare att se framför allt.
Ja, en liten parantes om lego i mattor på barns rum när det är mörkt, det är inte bra det!
alt
Skillnaden mellan en pojke och en man är inte alls så stor. Den består för det mesta av prisskillnaden mellan deras leksaker.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.