Lek för hela slanten…

En dag i backen går fort och snart börjar hungern göra sig hörd hos både stora och små vilket även skedde idag. Men innan vi gick in fick jag oväntat snabbesök i backen av pappa och Tjalle som hade varit på besök hos Kitty för att hämta upp hennes trasiga tvättmaskin. Nu har pappa en ny kräftmjärde eller hållare till de fångade kräftorna. Trumman i en tvättmaskin är helt perfekt till det, rostfritt och stängbart så de inte smiter samt att de sjunker till botten så de är i vattnet.

Men som sagt hunger gjorde sig hörd efter ett tantal åk ner och gång upp med både snowracer, pulka och stjärtlappar i släp… Det som är lite oturligt är att jag har knäckt till mitt lilla knä i halkan och det gör ont idag, så kan det gå när hela Jönköping fick blixthalka och jag jobbade och var tvungen att ta mig fram. Hoppas det går över lika fort som jag fick det…
Katta, Pascal och Teo följde med upp på lite tacos lunch som smakade ypperligt gott efter all jul och annan mat som man har stoppat i sig under julhelgen. Så en massa sallad var toppen och till och med de små var sugna och inte rädda för att få kaninöron idag.
Vid 15 tiden var det dags för katta att ge sig hemåt och de små verkade nöjda efter en hel dag med lek och skratt, tur att de bor så nära så de kan ses lite då och då!!! Liam var lite till leksugen och fortsatte att leka med grannpojken Simon och de leker än, de har nog jätte kul kan jag tro.
Snart kommer min kära make som har arbetat en lång dag och vi ska laga lite god kvällsmat ihop och sen natta barnen för att sedan spela bingolotto. Japp, nu har vi blivit gammal och ska börja med något nytt, bingokvällar ihop… hehehe… Fast det kommer nog inte ske allt för ofta om vi inte vinner något stort och få mersmak vill säga!
Kitty var här och lämnade över lite tvätt och passade på att ta en kopp kaffe med mig. Det är alltid trevligt med lite sällskap vid kaffet tycker jag. Men det var en snabbis på ca 30 minuter sen var hon tvungen att åka och köra sin tonårsdotter till Norrahammar.
Nu kom maken och jag ska sluta…
Flirt är ett försök att leka med elden utan att brinna upp.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.