Lever, eller jag tror att jag lever!?!

Idag återgick jag till det normala livet, det arbetsamma livet som man ska göra för att kunna betala sina räkningar och annat nödvändigt.

Ja, det var jätte kul att komma tillbaks det är bara det att ta igen så mycket information som sker under en längre tid som man är frånvarande tar på de små grå.. Jag är fullmatad med info och annat både nödvändigt och onödigt vetande. Min hjärna är just nu ur funktion efter 10.5h arbetspass utan rast.

Ja, så är det hos mig att vi inte alltid har rast utan måltidsuppehåll och det må jag säga att ibland är jag glad över de där rasterna men ibland kan det kvitta så man kommer hem tidigare. Men idag vart det utan rast och ett långt pass och så åkte jag in tidigare för jag visste att jag inte skulle hinna gå igenom allt som står skrivet efter hela sommaren. Så jag har nog arbetat effektivt i 11h. Tur att vi har lite gång tid så man kan få lite frisk luft mellan S.W.A.T insatserna vi har.

Det var kul för jag fick både träffa och prata med mina kära goa kollegor idag. Har haft telefonkontakt och någon såg jag på kontoret. Det är alltid skönt att träffa någon och de var glada att jag åter var i tjänst. Det sura är nu att det första jag kom till förskolan så hade de lagt en lapp om att förskolan ska vara stängd just den dagen vi har nästa APT och det känns inte bra. Det innebär att jag missar två APT för det som var sist hade jag semester på. Jaja, jag vet inte hur jag ska läsa det?!?! Kanske min kära make kan komma at vara ledig?

Någon som hade längtat till förskolan riktigt mycket var Liam hörde jag idag. När mamma hade hämtat upp de små fisarna så hade en av pedagogerna talat om att det märktes att Liam hade längtat till alla kompisar för han var helt salig och genomsvett över att vara överallt och ingenstans, det var ju mycket att ta igen.

De hade även firat Liam idag och det hade Liam tyckt var jätte skoj. Noel var också glad över att vara tillbaks men han visar inte det utåt lika mycket. Nu var de jätte trötta idag och det kan jag förstå, så de ligger redan i säng. När jag väckte lille kvällspigge piggelin Noel så ville han inte först gå upp för det var ju allt för skönt att ligga i sängen. Men Liam däremot flög upp och sprang ut till toan när ajg sa att det var dags att gå till förskolan i morse och då var klockan bara kvart i sex på morgonen. Det var läge sen jag sett Liam så pigg och glad. Så innerst inne visste jag väl att det var efterlängtat det här.

Japp, mamma har åkt hem, de små ligger och jag är totalt slut i huvudet. Trött som bara den så nu blir det inte många knop mer idag. Men i morgon kan jag ta igen det för då är jag ledig igen, så då får jag väl göra alla fru sysslor, Thomas kommer att var totalt slut för han jobbar hela dagen, hela natten bara för att de har inventering.

Jag visste att ja kommer att sakna min kära make så jag passade på att åka och handla och ge han en puss innan jag for hem i kväll efter jobbet. Det vart uppskattat för Thomas lös upp som en sol!!! Va är det man säger ”man saknar inte kon förrän båset är tomt”. I det här fallet får jag väl göra om det till något mer passande.. Kanske ” man saknar inte galten förrän stian är tom” eller ”hingsten förrän hagen är tom” ja det finns många namn på kärt barn… De är i alla fall från mars de där som man älskar så mycket. Kan inte leva med dem och kan inte leva utan dem, för vem ska tvätta bilen då???

Nu ska jag sätta mig i soffan och koppla av en sväng…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.