Lever nog väldigt länge efter det här?!?!

Har ont i magen, vad ska jag göra?!

Jag är inte gravid och jag är inte förstoppad jag har bara ont i magen efter att ha skrattat rätt mycket. Jag har hört att skratt förlänger livet och detta kommer då betyda att jag kommer att leva bra länge. Jag tror på det och kommer att göra det tills någon oklok människa kommer att visa mig fakta att detta inte stämmer. Men även då kommer jag tveka och fakta ska vara väldigt mycke fakta.

Varför skrattar vi, ja förmodligen för att det är så himla kul och i dag var det en sådan där dag då det var så himla kul Det som fick mig att börja fnissa och skratta var filmen vi såg på. ”Sommaren med Göran” den rekommenderar jag starkt om man vill fnittra åt pinsamma men ack så roliga saker.

Ja, detta fnitter följde med ända ut till bilen, jag blev så dör löjligt fnittrig men jösses vad jag kände mig levande och glad. Fick till och med lite under bältet humor på vägen ut som absolut inte vart menat men de blev så av en slump.

Catharina säger till mig efteråt att Peter Magnusson är rätt så snygg och där flikar jag in att han har ju rätt tjockt hår… Mmm säger Eva det kanske han har… Ja så fortsätter jag av absolut oskyldiga ord att han verkar vara välbärgad där nere i mitten… Då börjar Eva att skratta och fråga om jag basera det på det tjocka håret.. Oh nej sa jag absolut inte men Ni såg ju kalsong scenerna… Eller? Ja, säger jag för kolla på Jon och Thomas de har ju knappt inget hår alls och då skulle det vara illa… Ja så blev det lite fnitter… Catharina sa: det här ska jag tala om för Jon.. Oj, oj, måste hålla mina ord inne ibland

Så varför har jag ont i magen? Inte för att Catharina ska skvallra för Jon utan för att jag har skrattat så… Jaa lite skratt kramp kan man nog säga… och jösses vad jag ska leva länge nu!

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.