Levererat!

Tidigt i kväll åkte jag till Siv för att lämna av allt jag bakat idag, det blev 4 sockerkakor och 50 bullar så jag hoppas att det räcker. Dessvärre var Siv inte alls pigg så jag satt med henne och tvingade henne ringa läkare, slutade med att vi fick åka och hämta ett nytt recept på Ryhov med antibiotika. Hoppas verkligen att hon blir pigg nu inför fredag när deras 50 gäster kommer.

Det har varit fullt ös idag förutom mitt bakande. Malin och Annette dök upp på förmiddags kaffe. Efter det hämtade jag hem Liam och började med lunch. Då kom Outi och Katta på lunch så blev vi sittande och tjata någon timme. Därefter vid 16 tiden kom Noah som jag skulle passa ett tag. När väl Thomas var hemma åkte jag och lämna baket till Siv och då tog det några timmar i och med att hon inte mådde bra.

Men nu är jag hemma och lufsar runt, Thomas är nere i föreningens lokal och fixar något kul. Inte vet jag vad men säker något som absolut måste fixas nuuuuu…

I morgon ska jag på utvecklingssamtal om Liam, det ska bli spännande och höra vad som har hänt under terminen. Vad Liam har utvecklats i och vad nästa projekt blir på förskolan.

Jag börjar bli lite nervös inför Liams OP, eller rättare sagt narkosen. Men det ska säkert gå bra, det är ju en rutin OP som de gör dagligen och söver folk gör de ju titt som tätt med. Min önskan vore att Marco skulle ha den narkosen på onsdag men han arbetar i andra OP salar men lovade att titta till Liam, det känns skönt tycker jag.

Svärfar är nere och målar klart rummet på torpet nu så på lördag när vi åker dit är det bara golv och lister kvar. Thomas har vanan inne när det gäller att lägga golv nu så jag har stora förhoppningar på att på söndag är allt klart med golv och möbler.

Nä nu ska jag ställa mig i en dunder varm dusch för att se om jag blir lite bättre i min stackars nacke…

Det finns många stigar till bergets topp men utsikten är alltid densamma.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.