Liam har 5-års kalas!

altalt

altalt

En dag av barn som springer omkring tar på ens krafter. Men det var väldigt kul och jag tror att alla hade det väldigt trevligt. För vem vill missa gormet mat som korv och bröd, till efterrätt glass med strössel och chokladsås. Ja inte jag i alla fall och inte de som var här heller.

altalt

Vi hade någorlunda tur med vädret, som sagt var man ska inte klaga om det inte öser ner och i dag har det inte kommit en droppe vad jag har sett.

altalt

Liam var jätte nöjd över sitt kalas och alla fina paket han fick. Alla de små gästerna gillade när fiskedammen kom upp för då nalkades det ju godis. Vilket barn gillar inte godis? Jag har då aldrig träffat någon som inte tycker om det och förmodligen kommer jag nog inte göra det heller.

altaltaltalt

Blev väldigt förvånad över hur duktiga alla barnen var när de skulle fiska godis, utan att säga något ställde sig de i en fin kö och väntade på sin tur utan att bråka. Det kallar jag kompisar!!!!

altaltaltalt

Vi vart både inne och ute med alla barnen. Glasen tog vi ut och det blåste rejält så alla fick hålla i sin papperstalrik hårt om de ville ha någon glass. Kaffet behövde vi inte vara oroliga för att man skulle bränna sig på för det skötte blåste om det med.

altalt

Smidigt med papperstalrika, kanske inte så miljövänligt men ibland så får man fuska med det där med…

altalt

altalt

Efter kalaset var det lite att ta tag i här hemma, när jag gick barfota så kände jag hur mycket sand det fastnade under fötterna och var det inte sand så var det socker från godiset. Men nu är det borta och allt är städat så det känns skönt. Själv har jag nu legat i sängen och vilat lite för att se om mitt stackars öga sluta att göra ont. Lite eftersviter från igår tror jag och nacken är väldigt trött den med men det var det värt för att få se Liams glada min när alla kompisar kom.

altalt

Nu är de ute och cyklar lite innan det är dags att göra sig klar för natten. Ja Thomas ska ju börja jobba i morgon så det blir väl inte allt för sent idag. Lika bra att börja vänja oss alla att gå och lägga sig i tid så man orkar upp någorlunda tidigt för snart har väl mina två veckor också gått och då är det bara att se glad ut när klockan ringer vid halv sex på morgonen…

altalt

Det var ju som vanligt i dessa semestertider att alla inte kunde komma men de som inte kom har haft skoj på sitt eget håll. Någon är i Tysklan och någon annan är i Göteborg men så är det när man fyller år i augusti, jag vet för jag är ju själv född då…

Men tack alla som kom och tack från Liam för de fina paketen. Vi ses till hösten när det är Noels tur!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.