Lika illa!

 

Jaha, då har det hänt det som jag har sluppit att ta del av så nära mig. Dessa självmordsbombare, varför?  Gillar inte detta och jag gillar verkligen inte att det ska ske någonstans överhuvudtaget.  Det är lika illa värt det än sker, det är bara det att jag själv tycker det är otäckt när det kommer så nära inpå.
Jag tror nu då och det gillar jag inte heller att detta dåd har gjort så att SD kommer att få fler medlemmar eller sympatisörer och det skrämmer mig det med.
Nå väl, vad kan man göra? Ska man nu då undvika att åka till A6 eller andra ställen där det rör sig mycket folk? Jag vill ju inte sluta leva bara för att någon med en bomb runt magen var trött på livet.
Nej, det ska inte få hindra mig från att leva och det ska inte ändra min åsikt om andra nationaliteter i vårt land. Mångfald är bra, mångfald skapa livsglädje!
Med de orden säger mammarika gonatt och ska nu gå och läsa den hemska boken jag fick igår på vår lilla minijul på torpet. Den är lika illa den, där är det incest mellan en bror och syster, brodern våldtar om och om igen sin lillasyster i flera år…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.