Lingon & Blåbär!

Jaha, då har man testat på att gå på ett så kallat L&B party för första gången i sitt liv. Det gick ju smärtfritt och det var ju trevligt att sitta ner och tjöta en stund.

Alltså L&B står ju då för Lingon & Blåbärsparty som Mella säljer för, ett klädesmärke för både stora och små människor. Jag fann en fin mössa till Liam som jag faktiskt beställde, det var ju inte något tvång att köa men den var väldigt fin.

Det kom fort inpå dör Anna ringde och frågade ca en och en halv timme innan det började om jag och barnen ville följa med och jag tänkte att vi har ju inte så mycket annat för oss en då. Liam och Noel har fått leka av sig lite för det var ju andra barn med, Linn och Lukas känner de ju sen tidigare.

Det bjöds på kladdkaka och kaffe, saft till de små. Noel vart riktigt fika sugen för han tog två gånger vilket förvånar mig och Liam bare en gång. Det brukar ju vara tvärtom men inte idag. Liam verka inte ha feber idag heller men han är ju inte helt piggelin. Somnade halv åtta igår och vaknade nio i morse och då var jag innan och drog upp persiennerna så han hade nog kunnat sova ett tag till om han fått. Jag tror det beror på den där otroligt sega hostan han har fått.

Thomas smög iväg tidigt idag men jag fick en puss innan så det kändes bra. Har pratat lite med han n är han åker runt i permobilen på golfbanan, han och Gösta verkar ha det bra där ute även om det kom en regnskur som hette duga. De ska ju sen duscha och byta om senare på kvällen för den riktiga festen. Hade varit kul att vara med för Carina och Tobbe är nere från Alvesta men, men så är det man kan inte få allt i livet.

Ska snart dra igång lite mat till oss som är kvar på Ekhagen men vi är lite mätta fortfarande efter fikat som fick i Habo hos Hanna.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.