Linjer och pengarlös…

Men hallå…

Sicken dag det var igår, kan inte annat än skratta åt det då mina grå börja ge upp. Men än så länge hittar jag i alla fall hem och det är väl alltid något.

I går hade ju jag semester och det kom jag i alla fall ihåg. Så innan Liam och Noel skulle sluta skolan tänkte jag passa på att åka storhandla hem förnödenheter så vi klara oss ett tag fram över.

Så jag knatade ut lagom så att jag skulle hinna hämta upp de efter för att vara snäll, de blir så glada över att få åka bil nämligen. Upp till A6 och in på Willys och en stor vagn som jag snart fyllt lagom mycket. Ser att det är ca 20 minuter kvar tills de slutar och jag drar mig till kassan för att betala dessa varor jag plockat åt mig. Upp med varorna på bandet och märkligt nog var det många som fick för sig att storhandla just den här tisdagen mitt på dagen.

 

 

Så jag började känna mig en aning stressad men tänkte att jag hinner. Plockade på mig 4 plastkassar och två papperskassar, då som sagt det var mycket som jag hade plockat åt  mig som skulle med hem till gräddhyllan.

Sen var det dags att betala när kassörskan sagt vad det kostar, börja rota i väskan efter min fina röda plånbok och inser att det inte finns någon fin röd plånbok i min väska… PANIK!!! PINSAMT!!! KÖ EFTER MIG!!! SKOLAN SLUTAR SNART!!!!

Shit, det var jobbigt värre och jag kände hur klibbig jag blev över pannan när jag inser att jag inte kan betala något alls. Men den fina lilla kassörskan insåg nog paniken i mig och sa snabbt och vänligt att hon kunde parkera mitt köp så kunde jag åka hem och hämta plånboken och hämta varorna sen.

Tack gode gud för snälla människor… Men först fick jag snällt packa ner allt och ställa undan alla kassar. Många i kön tittade på mig, blir så irriterad när folk glor sitt skadeglada smail…. För även om det var mitt eget fel så är det jobbigt pinsamt!

Ja, det var inte bara det jag glömt bort… Nej, Liam är med i någon sportklubb varje tisdag klockan 16-17 på skolan och det hade jag totalt förträngt. Så det missade han ju och det var ju inte kul och det resulterade i att idag fick jag mig en åthutning av min egen son. Undra när barnen ska börja komma ihåg sina egna aktiviteter?!?!

Men efter det när tidig kväll kom och Ida skulle hämta upp mig för foto-kursen som skulle hållas ute i går kväll gick allt bara mer än väl. Så kul att börja lära sig lite teknik och igår var det ju mörkesfotografering och lite skymningsfotografering som var på agendan.

Vi fick lite uppgifter på vad vi skulle fotografera. Bland annat något som rörde sig och då skulle det som rörde sig vara suddigt medan allt omkring skulle vara klart. Så nu inser jag att jag måste köpa till ett stativ då det behövs när slutartiden är längre. Det krävs stilla kamera för att det ska bli bra resultat.

Sen så var det lite annat som skulle fotat, färg, gemenskap och linjer… Härligt när hjärnan får arbeta och nästa gång ska vi alla som är med i kursen diskutera våra bilder. Så vi skulle ta med 2 foton av varje tema som sedan vi ska titta på och gå igenom… Spänning!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.