Linnebröllop idag!

bröllopKan nog inte riktigt fatta det än, 9 år som gift Jonsson…. Absolut inget negativt, utan 9 år av helt fantastiska upplevelser. De dåliga får jag ta som lärdom, de bra får jag ta som härliga minnen till ålderdomshemmet.

Ska vara helt ärlig, jag älskar min kära make Thomas mer idag än för 9 år sedan och jag har en stark magkänsla att det inte kommer ta slut med kärlek och omsorg.

Thomas är min bästa vän (manlig) och kommer för alltid vara det. Thomas har även gett mig det finaste jag någonsin fått och det är Liam och Noel det.

Hoppas att min kärlek är ömsesidig, för jag vill skriva om tennbröllopet om precis 365 dagar.

tackTänk att familjen Strandqvist i trollskogen stod där som trogna vittnen till den långa ceremonin och inte bara det, de var de bästa värdpar man kan tänka sig. Så ett tips om Ni inte har ett värdpar så är det bara att ge sig ut i trollskogen och ta ett snack med Herr och Fru Strandqvist. Tack för den dagen!

Så till de som gjorde vår dag så speciell så vill jag bara tacka igen och igen och igen, för vi lever på den glädjen fortfarande!

den-vackraste-stunden-i-livet… just det jag… borde inte Frun till värdparet skicka ett glatt sms till mammarika idag. Menar, det är ju lite som liknar ett uppdrag som när man blir vald till gudmor…

smile

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.