Lite ärr från forna tider…

5 koppar kaffe och mätta magar.

Ja det är resultatet av att varit en dag hos Kamilla och Company. Vi blev mätta, der vart inte bara fika utan vi fick lunch med och det är ju toppen. Då orkade alla barnen leka utan att bryta ihop för minsta lilla. Några skråmor här och där får man väl räkna med när tre killar i 4 och 5 årsåldrarna kommer ihop sig. Men de här gångerna vart det inte med ont uppsåt utan rena rama olyckshändelser. Liam har ett märke över pannan men jag tror att det går över tills han gifter sig och sen så har han ju då liten historia att berätta för den tilltänkta mön om händelsen. Ja, han kan ju hitta på värsta raggnings historier om han är smart!!!

Nu väntar jag inte min tredje manliga gestalt i hemmet och det är ju då Thomas. Jag hade tänkt dra med mig hela familjen ut på en handlings runda för som sagt det börjar bli ebb. Sen efter det så blir det nog inte allt för många knop utan en lugn och skön fredag hemma. Ja, lite av soffpotatis hade jag tänkt mig. Jag hoppas inte Thomas har något annat i tankarna… Man vet ju aldrig med män!

Liam och Noel stannade ute nu när vi kom hem och letade nötter från träden. En mycket intressant hobby när man är barn och när man är kille i deras ålder. Själv så vet jag inte om den hobbyn hade passat mig men jag är glad åt att någon i familjen tar på sig nöt letar hobbyn i familjen.

Nu till ett glas vatten att fylla kroppen med…

 

Ge alla ditt öra, men endast några få din röst.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.