Lite bättre & en tur till Grännaberget!

Nu börjar jag må lite bättre och min tanke verkstad har börjat arbeta igen. Den var så aktiv att jag kom på den briljanta iden att vi skulle bege oss till Grännabergen för att fika. Det är lite av en tradition att vi åker dit men har inte hunnit med att åka dit än.

Det visade sig att denna iden var så briljant att två andra familjen absolut ville följas åt och njuta av dess delikatesser uppe på berget. Så nu inväntar vi familjen Espeste/Holmberg och familjen Persson/Murangurak. Men innan vi kan åka måste även jag hoppar morgonrocken och fixa till frillan, jag har ju värsta sov ruffset!!

Här kommer lite info om Grännaberget:

Köket är renoverat och maten smakar som förut fast bättre!

I Kaffestugan på Grännaberget har det serverats kaffe sedan 1932 – en 60-årig tradition som vi är stolta över. Våra räkmackor är omtalade långt utanför Smålands gränser. Här kan ni avnjuta dem i en en underbar miljö med utsikt över hela södra Vättern.

En fin dag kan man se ända till Hjo på Västgötasidan. Riktar man blicken mot norr ser man Ombergs silhuett. Västerut i Vätterns mitt ser man Visingsö, ”Vätterns pärla”.

    alt

Vi har öppet 10 – 21 mellan maj och Augusti.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.