lite blandat om dagarna…

Åh så var det lördag, julen har flugit förbi mig med stormsteg. Julen blev vit och julen var kul och mättande.

Barnen har fått många klappar och de klappar jag fick är jag mycket nöjd med. Thomas tar sig och han vet precis vad jag vill ha och det gillar jag. En behandling på Atlantis spa samt en god parfym som jag jätte gärna ville ha så jag är nöjd och glad. Thomas blev väldigt glad över sin elektriska tandborste som han så har tjatat om att han vill ha sen fick han ett ”sing star” som han skrattade mycket åt.

Nu sitter Noel och leker med en av alla saker han fick och det är nu lego, närmare bestämt 700 delar så han kan nu använda sin fantasi som han är bra på och bygga vad han vill.

Liam är ute och leker med grannen och jag kom hem från A6 där alla andra från småland hade samlats på. Syster Marie har precis varit här och tagit vaccin nr 2 på barnen så nu är det avklarat och det gick bättre den här gången än vad det gjorde första gången på Liam det var skönt. Kan hända att hemmiljön gjorde sitt och att Liam blev lite mer avslappnad.

Thomas var tvungen att ge sig ut på de hala vägarna ända ner till Torpet för att mata Olle lite och kolla till så han har det bra. Vädret är ju inte det bästa så det kommer nog ta många timmar innan Thomas är åter på gräddhyllan.

Igår var vi i Skänninge och firade lite jul och även där hade Tomten landat med lite klappar små. Liam och Noel fick ett ishockeyspel av farmor och farfar fast jag tror att jag och Thomas kommer ha lite roligare ett tag med det innan Liam och Noel har kommit på hur man ska göra och att det är kul.

God mat och mycket sött, slöade mest och satt och pratade med svägerskan. Resan hem fick vi köra sakta för det var inte bra väder i går heller och mycket slask på motorvägen. Noel och Liam somnade i bilen så när vi väl var hemma vaknade Noel till och det gjorde han klänge. Så vi höll på med Noel till 23 tiden innan han kom till ro och kunde somna. Liam somnade om fort efter att vi kommit upp i lägenheten och det var skönt det.

Men Noel fick dock inte ligga länge i morse för jag tänkte att han ska somna gott i kväll. Ska snart ge mig ner till Kitty med barnen i snön för att få i oss lite lunch som hon ville bjuda oss på.

Kommer nog om jag orkar senare lite blogg med bilder… Har haft semester från bloggande och det var skönt med en paus i allt! Fast nu börjar det rycka lite i skrivar tarmen igen…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.