Lite ditt & lite datt…

Oh, vilken mysig kväll det har varit och än är den inte över…

…Efter vi lagt de små så satte jag och Thomas oss i soffan och zappade lite, valet slutade på Anna Ankas jul och jag har ingen ursäkt varför. Men några skratt fick vi och då inte bara av Anna Anka utan av vår helt underbara lille son Noel som allti håller på med sitt innan han kan somna.
Idag blev jag bara full i skratt i stället för att ilskna till för när radion kom på och det var högsta volym så kunde jag bara inte sluta skratta. Då har det varit tre turer med toalettbesök och tre turer dricka vatten. En tur var att det har trillat ner en kula från granen och förutom det så har det varit massor av lek, sång och eget skratt inne från Noels rum.
Så när radion kom på med värsta discomusiken så började jag skratta i stället för att bli ilsk. Det är vår lilla Noel och vi får nog bara ta han som han är för han är envis som synden och kommer förmodligen inte ändra på sig bara för att vi vill det. Tur ät väl det att Noel är sig själv för han gör ju oss så glada även om han trilskas lite…
Brittany Murphy gick hastigt bort idag, en ung talang som fick hjärtstillestånd i morse Brittany blev bara 32 år. Tragiskt men sant! Sen har vi det här med Saab, ska en epok försvinna eller ska den bli kvar. Men när jag tänker efter är Saab så mycket svenskt längre?!?! Ja, jag tycker ju inte det och självklart så har jag mina tankar till alla de som kan komma att förlora sina jobb men det kanske är så att det är dags att vända blad och börja på något nytt?! Ja, tiden lär väl utvisa vad som komma skall och det lär väl inte gå någon förbi om vad som händer.
Förlust med 4–3 mot Finland, men som sagt för att eliminera en finna så kläm den och problemet är löst!!!!
Ja, det var väl Allers i aftonbladet.se och tittar till lite i expressen.se. Vet inte varför jag är så sällan där men ska nog bli lite bättre på expressen.se. Men det stod inte så mycket mer där än vad det stod i aftonbladet. Det värsta jag tror, var väl att en 4 åring drack sig full och gjorde inbrott hos grannen. Min lilla Noel är 4 år och jag funderar på hur något sådan kan ha gått till?! Alltså hur lyckades denna lilla grabb göra något sådant?!?! Det hemsak i historien är att den lille grabben ville träffa sin pappa som satt i fängelset, inte någon bra start i livet där inte.
Nej, nu till soffan innan John Blund lurar runt granen…

 

Den som sover på silversäng drömmer om guld.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.