Lite fix & trix inför i morgon…

Ja, då är barna lagda och maken i soffan, hunden rastad, disken borta och tvätten klar… Nu kan jag börja fixa inför i morgon, då bär det nämligen av till Astrid Lindgrens Värld med eller utan sol. Tur att vi tar på oss det glada humöret oavsett…     
                                          
Ja, mamma har varit så snäll då hon har fixat det mesta idag när jag har arbetat men jag ska ta med mig mitt kaffe, vatten till Stella och lite saft till barnen. Så jag ska vara så duktig att jag ska frysa ner saften i kväll så att den är kall under resan. Ett riktigt hus mors trick jag har kommit på. På så viss slipper jag släpa på en massa tynga kylklampar hela dagen.
 
Kameran ska laddas och vägbeskrivning ska skrivas ut, men det har Thomas lovat att göra åt mig så jag litar på han. Och gör han inte det så kommer Frun i huset tjöta tills han gör det, ingen ro framför tvn så det är lika skönt att få det gjort om jag vore Thomas ;-)
 
Stefan hade fixat lite going musik som jag även vill ha i bilen tills i morgon så det tjatar jag om med. Jag är lite hjälplös där för jag kan inte det bränn programmet. En hjälplös liten fru är jag i det fallet, men annars så brukar jag fixa det mesta själv.
 
Nu har Thomas suttit i soffan och fixat så att det går att skriva ut från laptoppen, inte dåligt inte… På så vis slapp han resa sig och komma hit ju, både smart och lat hahaha…
 
Jag kan inte skapa mig en föreställning om en människas liv om jag inte känner till några av de misstag hon begått. Det är misstagen som avslöjar vår sanna personlighet.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.