Lite foton & annat…

 

Nu är det kväll och jag sitter här och har beställt lite foton som jag har tänkt länge att göra. Ja, de håller just på att laddas upp och det tar lite tid. Kom på att jag inte har beställt på jätte länge så det är blir många och då har jag inte tagit från hälften av vad jag vill ha framkallat. Tur är att jag köpte album i Ullared så jag har någon stans att sätta in alla foton när de väl kommer hem.
Thomas har satt sig i bunker och skulle förbereda allt inför styrelsemötet som äger rum på torsdag. Det är lite att fixa med och det kommer ju även fyra nya som har valts in i styrelsen. Det blir spännande och jag hoppas på en bra konsultation bland de som är där nu.
Liam somnade som en stock strax efter 18 idag men Noel den lille piggelin prinsen han håller fortfarande på och det blir som jag befara att han inte somnar innan 20. Helt otroligt vad Noel kan hålla på och ändå är han trött men, men han somnar väl tids nog.
Kom på att jag inte har hunnit sätta mig och göra några julkort i år än och det är inte likt mig. Men det beror väl på att jag inte mått så bra den här hösten, vintern som varit. Tur är att det finns att köpa helt vanliga traditionella julkort som jag kan skicka.
Fråga Liam för ett tag sen om han hade lust att rita lite julkort men på tittade Liam på mig med stora ögon och sa Nej mamma det vill jag inte… Så var den saken utredd, inte några julkort i år från Liam inte. Noel har jag inte frågat än och jag ska göra det och ett litet nytt försök på Liam så får jag se vad svaret blir den här gången.
Jösses vilken tid det tar att ladda upp fotona, de är inte klara än… Vill ju få iväg de så snart som möjligt så jag kan fixa mig för kvällen. Det är ju en tidig dag för mig med, ja Thomas jobba lika länge som mig. Stackars de små nästan 12 timmar på förskolan det gillar jag inte. Tur är att jag snart har 14 dagars ledigt, det ser jag fram mot.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.