Lite internet…

Snart halvlek in i höstlovet och vi njuter varje minut. Idag har vi även fått finbesök av bästa Outi som också ville ha lite mys i stugan. Så med Outi kom även lite dator med internet. Det var inte svårt att få långa datorn av Outi inte, räckte med ett glas Apotekarnas Julmust och lite Marabou frukt och mandelchoklad!

Så jag sitter här i soffan på torpet och datorn i knäet medan jag små tittar på tv och programmet #How clean is your house# och äcklas av hur en del lever och har det i sina hem. Tur att jag är lite mer åt det motsatta hållet… Totalt freaky när det blir för stökigt helt enkelt.

Idag efter en tur till Gisslaved och Jem&Fix så lös solen så vackert över paradiset att jag fick enegrgi att fixa till altanen inför hösten och tömma alla krukor och in med dem i förrådet till nästa vår. Och ja, jag längtar redan till nästa sommarlov!!!!

Igår regnade det hela dagen och blåste så det ven i väggarna. Då var det väldigt gott att Liam och Noel fått köpa sig var sin film. De var som ljus hela dagen och vi hade det så mysigt inne i värmen, inte ens de tre lurviga hundarna ville ut och springa av sig.

I morgon har jag inga planer, precis så som jag har haft det sen i fedags och precis så som det ska vara när man har höstlov med små barn. Tänk att jag som är vuxen nu, fortfarande har lyxen att just kunna ha höstlov. Det är lyx i livet det, det är det goda som gör att man tycker att livet leker ju.

I alla fall så sitter jag här nu med Outi, barnen har gått upp och lagt sig. Om de har somnat vetti tusan men jag kan i alla fall ha lite vuxentid med min bästa fina lilla Outi. Värmeljus är tänt lite var stans och i den skrivande stund har nästa program börjat och det är en dokumentär som heter Gipsy Blood. Och det programmet gör oss så upprörda, dessa tattare som bara ska slåss för sitt namn som de säger. Lite guld hängande som värsta krimskrams och så kan de knappt stava sitt namn… MÄRKLIGT!! De är ju stola över livet också och då säger jag igen, MÄRKLIGT!!!!

Nähä, om jag skulle ta och bli lite social igen, samt att slänga i några pinnar i vedspisen och ta å stägna av torktummlaren…

Hej hopp!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.