Lite kalas…

Dagen är till ända och snart ska jag nana kudden. Men innan det så ska jag titta lite på tv och skörda lite på min farm. Idag så har dagen bara rusat i väg även om jag har jobbat, känns inte alls som det brukar göra när jag jobbar.

Efter att jag slutade i kväll så skulle vi gå till Waynes och ta en fika men när Kitty jag och Eva möttes upp där så hade de precis stängt för kvällen. Kan inte fatta att de stänger redan klockan 18, tycker att det är allt för tidigt för att stänga en lördags kväll. Men tydligen så gjorde de ju det så det var bara att leta upp ett annat ställe.

Efter lite tänkande så blev det Georgs men jag tycker det är så hög akustik där men det fick ju duga. Katarina, Catharina och Siv dök upp snabbt efter oss och vi hittade ett bord som räckte till oss alla. Vid 20 kom Kitty på att vi fick skynda oss för hon vill hem och se Robinsons nya serie. Innan vi kunde åka hem så behövde jag åka till Coop för att inhandla morgondagens prylar inför min pappas kalas som vi ska ha för familjen här i morgon.

Men jag visste i huvudet vad som behövdes så vi sprang över Coop på fem minuter, tror aldrig att jag har handlat så fort innan. Har säkert glömt något som jag kommer på i morgon, men det får vi lösa då.

Thomas och barnen har haft en underbar dag på torpet och de var lortig som bara den när de kom hem sa, Thomas. Tvättmaskinen gick på högvarv och barnen var nybadade när jag kom. Jag han gå in till Liam och mysa en stund i sängen innan han ville stänga ögonlocken för att drömma om dagens bus på torpet. Noel den lille pigge piggelinen vill så klart inte gå och lägga sig så vi satt i fåtöljen jag och han en sväng innan han vill in till sitt och läsa Ludde. Ludde verkar vara en favorit just nu så den läses varje kväll och sen ska han själv titta i den innan han ska sova. De är allt roliga de där små godingarna.

Det ska bli skönt att vara ledig i morgon även om det blir fullt upp att servera La Familia men det är faktiskt kul. Liam ska  i väg och sjunga på morgonen men hinner hem lagom tills kalaset börjar. vet att mamma har köpt var sin klocka till dem och det ska bli kul att se vad de tycker om det. Noel tror jag kommer gilla den mest för han tjötar jämt om tiden och vad klockan är.

Nu  åter till verkligheten, sminka av sig och bli lite Ala Naturell precis så som gubben vill ha mig hehe…

I livet ingår även döden, det gäller bara att ta vara på livet innan!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.