Lite ledsen Noel…

Nu har vi haft en kväll tillsammans hela familjen, en liten mys stund i och med att helgen försvann utan mina små älsklingar. Hämtade hem de efter 17 idag och det har varit en lång dag sen har jag inte sett de under hela helgen så vi gjorde en lite mys kväll idag i stället.

Men nu ligger de i sängen och sover så gott. Vi har hunnit städat av det som inte hans förra veckan som då var fullspäckad med arbete, jag tror jag gjorde över 50 timmar om jag räknat rätt.

Noel hade varit lite ledsen på förskolan idag sa fröken, han hade saknat mamma och det värmde i mitt hjärta. Skönt att höra att han saknar mig fast jag visste innerst inne att han gör det. Men å andra sidan är det jobbigt att veta att Noel har varit ledsen för att han saknar oss, tur att det inte sker allt för ofta det att han är ledsen.

Kom på att Noel ringde oss i söndags innan vi hade hämtat upp de hos farmor och farfar för då var han ledsen men. Men det var för att han hade följt med farfar in i garaget och sen när farfar skulle gå ut såg han inte att Noel var där inne och stängde, låste och gick. Då hörde han ett herrans skrik och en liten ledsen Noel som var kvar, så snabbt till undsättning var han där och öppnade igen. Ingen skada skedd ;-)

I morgon är det jobb på tapeten igen och då en lång dag men kväll som gäller. Skönt med lite sovmorgon för idag var vi hela familjen trötta. Känns att det har varit en fullspäckad helg men dock så underbart rolig helg.

Nu ska jag ta och slänga mig i soffan och titta lite på tv, det ska bli gott det med maken min!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.