Lite lipande gör susen…

En doft, en härlig doft av nybryggt kaffe lägger sig i palatsets alla rum. Ja, 5 rum och kök så det är ett lite mindre lagom palats. Så lagom att man ska orka hålla rent i alla hörn.

Sovmorgon, mys med Noel som valde att vara ledig med mammarika idag. Skönt när de kan välja själv efter att ha gett dem ett val. Frågade Noel igår om han ville gå de tre små fjuttiga timmarna till förskolan eller om han ville vara hemma med mammarika när jag ändå är ledig. Först var det gå till förskolan med på vägen ut till bilen igår så blev det sedan ett annat svar och det var att vara här på gräddhyllan tillsammans med mammarika.

Liam var glad över för att få gå till skolan då de skulle åka till simhallen idag. Vatten är alltid kul för barn, nästan alltid i alla fall.

Ja, vad ska mammarika göra på en ledig dag?!?!  Kanske just ingenting då mammarika är ledig? Kan ju vara skönt att känna av det lediga då det oftast alltid är något som måste göras. Igår vart det full spätta hela dagen tills det var dags att bänka sig i soffan klockan 21 för att se på tv.

Noel verkar också vilja ta det lugnt då han föredrar att mest bara mysa som han säger eller sitta nära mammarika och vill bli kittlad tills han kiknar av skratt, det är mammarikas lilla Noel det!

Liam brukar nu för tiden säga lite förnuftigt till mig ”mamma, min lillebror är verkligen liten ibland” Liam har på senare tid blivit så stor och pratar så vuxet… Mammarika hinner inte med i den utvecklingen, utan mammarika kan ibland föredra att de kanske är lite så där obstinat dumma då mammarika vet att de fortfarande är små och får vara det.

Ja, jag vill ju inte de ska bli så vuxna så fort och flyttar landet runt då mammarika tappar kontrollen över vad de sysslar med. I dagens råa och kalla samhälle med alla dessa kemikaliska droger som fötts ur en hönshjärna någonstans och till egen vinning lurar i de törstande ungdomarna efter kicken i livet.

Nej, det är allt skönare att ha de tjatande, tjurande och envisa nära sig när allt kommer omkring!

Tack för trotsåldrarna, det gör att mammarika vet vad hon har!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.