Lite meck & pill…

Är nu sugen på att göra om lite på sidan, en liten uppdatering men jag är inte super haj på det. Jag har en egen fixare till det, jag säger och Addie gör… Jag kan byta utseende själv men jag är inte så haj på att mecka med de små detaljerna som att allt ska synas på rätt plats och att allt ska funka. Det är där som jag behöver en hjälpande hand.

Då är det bra att ha en fixare Addie som fixar när jag säger. Jag har några sådan runt min omgivning, hemma har jag en fixare gubbe som heter Thomas, han är super bra han med. Thomas fixare kan gömma kablar och sätta lister, ja han kan lite smått och gott bara att det kan ta lite tid.

Sen har vi fixar Outi, hon kan fixa fransk potatissallad det är inte heller dumt det. Sen har vi fixar Kitty hon kan fixa till en camping både här och där, mest där. Så har Ni inte någon fixare skaffa det i så fall det är toppen bra att ha. Man blir lätt bekväm med en fixare för de fixar så mycket…

Men även jag är en fixare, för det krävs en hel del att fixa en fixare. Det gör man inte i en handvändning ska jag tala om. Sen så fixar jag rätt mycket här hemma och en himla massa med barnen, det krävs en hel del det med. Ja, så när jag tänker efter är vi nog alla lite fixare i olika kategorier bara. Det gäller att hitta sin fixar nisch så man kan fixa med det som man är bra på att fixa.

Nu ska jag gå och fixa till mig ett glas vatten och hoppas på att mitt halsont och förkylning ska gå över. För är det inte det ena så är det, det andra, igår ont i nacken och i dag förkyld med halsont. Mmm alltid något!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.