Lite mys pys…

Nu är det kväller igen men en mysig sådan. Har jobbat och kommit hem för en stund sen men jag tycker att det är en mysig kväll för nu vet jag att jag ska vara ledig tills fredag ut.

Helgen är det jobb men det är mångt dit och nu ska jag njuta av min frihet från gruvan. På onsdag åker Thomas till Göteborg för att stanna över natten så jag och barnen får en natt för oss själva men nu har jag inte något att jäkta över i och med att jag är ledig och det gillar jag.

I morgon blir det hektiskt men det ska bli kul i slutändan så då gör det inte något att jag har fullt upp på dagen. I år ska jag ha hemma hos mig det årliga julmyset som oftast brukar vara hemma hos Annette men i år orkade inte hon så jag tänkte att det var kanske min tur att dra i trådarna.

Men jag ska bryta lite på traditionen och det blir inte något knytkalas som alla andra julmysfester har haft utan jag bjuder på allt men det ska inte heller bli en traditionell julmat som tidigare. Jag ska ha lite plockmat så måtta och goa kommer vi bli ändå. Har även varit och köpt julklappen för ca 50kr och i år har jag inte köpt någon lykta eller ljusstake som oftast köps.

Thomas är nästan ledig, han ska bara in en liten gnutta på jobbet i morgon. Så jag har turen att få lite hjälp med att fixa inför julmyset. Känns skönt för annars så hade jag nog jäktat ihjäl mig. Jag ska ju även till läkaren med Noel så det kommer ju att pinna på lite tid även där, men jag ska nog hinna allt annat med.

Dagen har gått fort och jag har tagit en lång kaffe på kontoret med Malin idag. Tittade ju lite fel när jag skulle börjat och insåg ganska snart när jag satt på kontoret att jag var mycket väl ute i god tid. Så kan den gå när inte haspen är på, tur att jag hade någon att fördriva tiden med på kontoret i och med att jag var så ihärdig och kom för tidigt.

Fick lite lätt panik i kväll när jag skulle ha min plånbok får den vart inte i min väska och jag letade hur länge som helst men totalt väck. Ringde både Thomas och Malin och skrämde upp dem över min plånbok och de kunde inte finna den heller. Fick tag i min kollega Lisa som kollade av kontoret när jag hade gått och den var inte där heller.

Men när jag stod där i busskuren i kväll så kom jag på att jag har ju haft min privata väska i helgen och inte jobbar väskan så jag ringde upp Thomas igen och frågade om han skulle kunna titta i den… Och där låg den så fint och snällt, orrörd och vacker. Så det vart en liten sten som föll från hjärtat och en mindre bekymmersrynka försvann runt ögonen när den kom till rätta!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.