Lite rensat & vab

Japp, denna dag har rusat iväg som så många andra lediga dagar. Tycker allt att det är lite märkligt att just lediga dagar ska försvinna så fort. När jag jobbar helg ibland känns ju dagarna som en evighet innan man får vända hem igen.

Fast idag har vi hunnit med en himla massa bra saker här hemma. Vi har rensat ut massa skräp i källarförrådet och i en stor gå in garderob. Nu är det så tomt där inne att jag inte vet vad jag ska hitta på att fylla upp den med igen. Alltså denna används inte till kläder utan en massa annat bra och ha och samlar grejer. Sånt som man tänker att det tar jag sen…
 
Thomas är ju helt super nöjd idag med, han fick hålla på med sladdar till datorer och routrar. Han vart helt vild av glädje här innan över att komma åt denna maskin som står där inne och brummar. Fast jag ska inte stick under stolen med att jag är lika glad jag för jag hatar när det är en massa sladdar å stora aparter över allt.
 
Noel har varit lite gnällig och hängig idag utöver dunder förkylning som han har dragits med i en vecka nu. Det hela gör ju inte bättre att han är lite astmig just nu med då. Så jag tog fram tempen i eftermiddags och då åkte den allt upp en grad. Så det blir att vara hemma i morgon och hoppas på att han piggnar till tills på tisdag igen. Som tur är har jag bara mitt lilla APT så det känns rätt okej att vara hemma i morgon.
alt
 
Har nu testat mina nya ansiktsgrejer och jag tycker redan att huden ser bättre ut och om jag får säga det själv så har min ålder nog minskat med minst 5 år… Men det är ju nu mitt seende, kan ju hända att ögonen börjar bli lite svaga med alt.
 
Ta i & snyyyt!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.