Lite sentimentalt här då…

Nu har jag satt på lite julmusik på spotify och njuter här i min ensamhet. Fick en aha julupplevelse och blev lite sentimental. Just nu stålar ”Little drum boy” ur mina högtalare som jag så snällt fått låna av Tommy boy, tackar så mycket Tommy.

Får nog alltid varje år en liten sentimental stund när jag är för mig själv och lyssnar på lite julmusik. Men idag kan jag njuta det kunde jag inte förr så nu är det kul. Det är därför som jag tycker det är kul att fixa lite jul och adventsmys för det tyckte jag inte om förr. En skön känsla!
 
Har inte bestämt mig om jag ska fortstätta och arbeta lite med foton och lyssna på julmusik eller om jag ska ut och titta på Idol, det är den stora frågan en fredag här på gräddhyllan?!?!
 
Har inte hunnit med att göra några julfoton med barnen än men tanken är att jag ska göra det på söndag förmiddag och då i ett stall tillsammans med Ida och barnen. Måtte inte någon bli sjuk till dess, tycker allt att Noel verkade lite hängig idag men har jag eller rättare sagt Noel tur sover han bort det under natten. Vill ju inte ta bort min lilla egna tradition att fota barnen i lite julkläder, tomtar brukar det bli och även så i år.
Kom även iväg och köpte två fina röda stjärnor till tv rummet och om jag får säga det själv så blev det riktigt fint. Ljuset är en mysfaktor på 100% och det är ju det som man vill skapa, jag vill det i alla fall. Thomas tyckte också det passade och Noel ska vi inte tala om… Mamma oh så vackert det är, Noel min lilla bomullstuss!!
Så när Kitty kom upp på lite kvällsmat så fick hon inte sätta sig förens Liam och Noel hade visat henne runt så hon fick se alla lampor… Mycket kul att se och höra hehe
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.